Nattjazzannonse for King Oscar sardiner

Denne annonsen ble laget for King Oscar i forbindelse med et bilag for Nattjazz i Bergens Tidende. Vi valgte å kommunisere helsefordelene med sardiner på en litt annerledes måte, ved å linke sardinene opp til alle festivalgjengeres favorittdrikk.

Annonsen er et eksempel på hvordan Artic tenker: Gjennom gode ideer som formidler budskapet på en ny og uventet måte, er det større sjanse for å skape oppmerksomhet og interesse.

Annonsen vant gull i kategoriene beste tekst og beste annonse under reklamekonkurransen Den Gyldne Hane, og er blitt brukt i flere år av King Oscar, i forbindelse med at sjømatprodusenten deler ut sardiner under Nattjazzen. Vi har også designet en egen etikett for sardinboksene som ble delt ut under Nattjazz. Se neste side.

Se flere: 1 2

kunde: