Artic designet Norges sykkel-VM-søknad

 

I desember 2013 ble Norges Cykleforbunds søknad om å arrangere sykkel-VM i Bergen i 2017 levert til det internasjonale sykkelforbundet (UCI).

Den 144 siders tykke trykksaken er designet og produsert av Artic. Vi har vært med helt fra starten, og laget også den første søknaden som Bergen sendte til Norges Cykleforbund høsten 2011. Jubelen sto i taket da Bergen ble valgt til norsk kandidatby i konkurranse med seks andre norske byer, og nå står altså kampen internasjonalt.

Forsideideen fra den første søknaden er videreført til den internasjonale. Her blir fargene fra vm-trøya kombinert med lydbølger. Som det heter i den opprinnelige tittelen “Jubelbruset blir ekstra kraftig mellom 7 fjell”.

En norsk delegasjon med blant annet sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen og prosjektleder Erik Halvorsen i Bergen kommune troppet opp med søknaden på kontoret til Det internasjonale sykkelforbundet (UCI) i Geneve. Like før ble det klart at Staten gir 30 millioner økonomisk støtte til arrangementet.

Nå er det bare å vente i spenning. Høsten 2014 skal det endelig avgjøres om det blir klart for sykkel-VM og folkefest i Bergen i 2017.

(Foto: Norges Cykleforbund)

Legg inn en kommentar